Om oss

Skjærgaard® produserer senger i norsk kvalitet og nordisk design.

Med lange tradisjoner innenfor produktutvikling og produksjon av kvalitetsmøbler, og med materialer fra verdens ledende produsenter av fjærer, latex, skum og tekstiler, tilbyr vi de beste sengene på markedet til de aller hyggeligste prisene. Vi tilbyr senger i mange prisklasser, alle produsert av de beste materialer.
 

Vår filosofi og vårt tankesett er basert på en verden i konstant endring. Det blir dyrere og dyrere med store butikker og showrom, samtidig som vi har sett at våre kunder ønsker en lettvint handel uten stress, trafikk og lange køer. Derfor er vi kun en eksklusiv nettbutikk hvor du som kunde kan handle enkelt hjemmefra. Vi ønsker å tilby deg som kunde de beste og mest moderne løsningene for hurtig, enkel og trygg handel på nett. Siden Skjærgaard kun er en eksklusiv nettbutikk kan vi derfor tilby deg senger i en kvalitet og et design du normalt ville ha måtte betale dobbelt så mye for andre steder. Vi har kompetente rådgivere klare for å hjelpe deg med dine valg om det skulle være ønske om det.
 

Vi er svært trygge på at du vil ligge godt i våre kontinentalsenger, og tilbyr derfor sengebransjens tøffeste løfte med 120 dagers prøvetid. Vår toppmodell Premium - med den eksklusive SoftTouch fjæren. Den er progressiv og tilpasser seg alles vekt og kroppsfasong. Dette vil garantert være et utmerket valg, enten som kontinentalseng eller som elektrisk regulerbar seng.
 

En viktig tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe ny seng, er at det tar minimum to uker før kroppen din tilpasser seg sengen. Når en da ligger 5 minutter i en butikk får en dessverre ikke mange svar. Vi i Skjærgaard vil at våre kunder skal kjøpe en seng de skal sove godt i, og som de skal kunne bruke i mange år. Det er viktig for oss at våre kunder får levert en seng i henhold til sine forventninger og tilbyr hele 25 års garanti mot ramme og fjærbrudd. Det skal være trygt å kjøpe seng hos Skjærgaard.
 

Vi i Skjærgaard holder våre løfter, og er helt sikre på at du finner en god seng for ryggen, og som passer til nettopp dine behov. Massevis av fornøyde kunder er et bevis for dette. Du er hjertelig velkommen til Skjærgaards nettbutikk.
 

Vi gleder oss til en hyggelig handel med deg.
 

Mvh
Skjærgaard AS
- Norges største sengebutikk på nett -