Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå

Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå

200x180x67 cm
Rating:
100 % of 100
Normalpris: 30 995,-
NÅ: 22 995,-
Spar: 8 000,-

Skjærgaard Premium Latex kontinentalseng er sengen for deg som vil ha den aller ypperste kvalitet. Vår toppmodell tar søvnen til et nytt nivå, og gir deg en unik følelse av luksus på soverommet.

Les mer om produktet
Les mer
Les mer
Se bilde
Se bilde
Se bilde
Se bilde
Se bilde
Se bilde

NB: Hodegavl som avbildet er ikke inkludert i prisen. Alle lagerførte senger er med faste madrasser som standard. Ved valg av medium eller ekstra faste madrasser vil det normalt påløpe standard leveringstid på ca 4 uker.

Lagervare - Forventet levering innen 1-3 hverdager eller hentes i butikk på Hønefoss

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

check 25 års garanti*
SKU
720506
Skjærgaard
-26%
Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå
Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå Premium kontinentalseng 180x200 - lys grå

Skjærgaard® Premium kontinentalseng er sengen for deg som vil ha det aller ypperste av kvalitet. Vår toppmodell leveres med en hovedmadrass på hele 21 cm tykkelse med en unik kombinasjon av responsivitet, komfort og støtte. I sengepakken medfølger toppmodellen Gelatex overmadrass med 8 cm tykkelse. Gelatex overmadrass er ekstremt ventilerende, utrolig behagelig å ligge på og er helt antibakteriell. Premium kontinentalseng tar søvnen til et helt nytt nivå, og gir deg en unik følelse av komfort og luksus på soverommet. 


  • Mål:
    Bredde: 180 cm
    Lengde: 200 cm
    Høyde: 67 cm (NB: 5 cm bein kan leveres)

Generelt:
  • SKU: 720506


 SoftTouch Spring system
Vis all produktinformasjon
Skjærgaard Premium kontinentalseng

Senger fra Skjærgaard®
Vi er svært trygge på at du vil ligge godt i våre kontinentalsenger, og tilbyr derfor hele 120 dagers returrett. En tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe ny seng, er at det tar minimum to uker før kroppen din tilpasser seg din nye seng. Når en da ligger 5 minutter i en butikk får en dessverre ikke mange svar. Vi i Skjærgaard vil at våre kunder skal kjøpe en seng de skal sove godt i, og som de skal kunne bruke i mange år. Kjøper du seng fra Skjærgaard har du hele 120 dager i ro og mak til å finne ut om din nye seng er riktig for deg. For oss i Skjærgaard er det viktig at våre kunder får levert en seng i henhold til sine forventninger, det skal være trygt å kjøpe seng hos Skjærgaard! *25 års garanti mot ramme og fjærbrudd.

Sengen for alle! Med den progressive SoftTouch-fjæren garanterer vi fantastisk liggekomfort uansett kroppsvekt og fasong. Vi er så sikre på at du liker sengen at vi gir deg hele 120 dagers returrett!

Skjærgaard® Premium Latex leveres med Skjærgaards® beste og mest fleksible fjærsystem. SoftTouch® (15 cm) har korsryggstøtte og myk skuldersone som gjør at kroppen alltid synker behagelig ned i madrassen. Skjærgaard Premium leveres med ClimaLatex® i den vendbare hovedmadrassen, som i kombinasjon med vår vendbare Gelatex® overmadrass gir deg den aller beste liggekomfort.

Softtouch Spring System

SoftTouch® Spring System i hovedmadrass
En helt unik kombinasjon av responsivitet, komfort og støtte. Noe som gjør madrassen høyst mottakelig og tilpasningsdyktig til forskjellig vekt og kroppsfasong. SoftTouch Spring system gir riktig støtte til hele kroppen, og i tillegg til fjærens egenskaper er Premium Collection-madrassen også soneinndelt med fantastisk korsryggstøtte i kombinasjon med den myke skuldersonen. Dette sørger for at man alltid ligger ergonomisk riktig, enten du sover på ryggen eller siden.

Gelatex overmadrass
Her har du en 8 cm tykk overmadrass med to liggeflater. Den hvite siden i høykvalitets ClimaLatex®, og den blå siden i svært ventilerende WaterGel®. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Fantastisk liggekomfort!

ClimaLatex® liggeflate i vendbar hovedmadrass
Svært ventilerende ClimaLatex i hovedmadrassen gir økt ventilasjonseffekt og god liggekomfort.

Therapy®-pocket rammemadrass
12 cm Therapy®-pocketfjæring i rammemadrassen gir god støtte og uslåelig stabilitet. Fjærsystemet er omsluttet av 3 cm HR37-skum i øvre del av madrassen.

Softtouch Spring System
Softlines Seng 720506
Kundeomtaler
Alternative produkter