HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium

HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium

Normalpris: 16 590,-
12 990,-
Spar: 3 600,-
Med tre stilige HPL-plater i trefarge og solide bein i antrasittfarget aluminium, er dette bordet både funksjonelt og estetisk tiltalende. Plass til 6-8 stoler. Les mer om produktet

På lager - Forventet hjemlevering innen 1-3 dager eller hentes i butikk på Hønefoss

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
200546
Vårsalg
-22%
HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium
HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium HPL spisebord 220x100 cm i antrasitt aluminium

Enten du ønsker å tilbringe avslappende sommerkvelder med venner og familie eller nyte en god bok alene, vil dette HPL hagebordet være den perfekte følgesvennen din. Med tre stilige HPL-plater i trefarge og solide bein i antrasittfarget aluminium, er dette bordet både funksjonelt og estetisk tiltalende.

HPL (High Pressure Laminate) er et slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot både sol og regn, og det vil se like bra ut år etter år. De tre platene gir deg nok plass til å servere mat og drikke til flere personer samtidig, og de er enkle å rengjøre etterpå.

De solide beina i antrasittfarget aluminium gir bordet et moderne utseende og er svært holdbare, slik at du kan nyte det i mange år fremover. Bordet er også enkelt å montere, og du vil ha det klart på kort tid.

Så hvorfor ikke investere i dette flotte hagebordet og forbedre utendørsopplevelsene dine? Du vil elske å tilbringe tid ute i solen rundt dette vakre og funksjonelle bordet.

Farger: Trefarge og antrasitt

Materiale: Bordplate i HPL, rammeverk og bein i aluminium


Tilbehør:
Vi har en rekke stilite recliner stoler og hagestoler som passer til dette bordet. Se Tilbehør under. Ønsker du en pakkepris? Kontakt oss på epost eller snakk med en av våre hyggelige salgskonsulenter på telefon.

Plass til 6-8 stoler (3 stoler på hver langside + 1 på hver kortside).


  • Mål:
    Lengde: 220 cm
    Bredde: 99,6 cm
    Høyde: 73,5 cm

Generelt:
  • SKU: 200546

Hva er HPL?
- HPL brukes i møbelindustrien for produksjon av benkeplater og arbeidsflater, og den brukes også til fremstilling av dører, gulvbelegg, innvendige og utvendige kledningsmaterialer. HPL plater er laget av laminat som er presset under veldig høyt trykk og varme som gjør at overflaten blir vanntett, og at selve platen blir solide, slitesterke og tåler fukt over lange perioder.
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler